Ett effektivt vertyg för ingenjörer

SWEP Software Package är ett effektivt verktyg som hjälper ingenjörer över hela världen. Det är vårt unika kalkyleringsprogram baserat på omfattande kunskap och expertis vad gäller tekniken inom värmeväxlare.

SWEP Software Package är utvecklat med ett intuitivt användargränssnitt för krävande och avancerade värmeväxlarberäkningar. Den finns tillgänglig på 2 språk och du anger ditt föredragna språk etfter registering.

SWEP Software Package finns tillgänglig i två versioner:
DThermX - vår online version tillgänglig dygnet runt och alltid uppdaterad med senaste data. Vi supporterar de vanligaste browser som Edge, Safari, Firefox och Chrome. Du kan när som helst spara dina beräkningar online. Inga installationer är nödvändiga och allt ligger bakom säker inloggning.

Registrera dig direkt för tillgång

G8 - för användare som behöver arbeta offline har vi även vårt stand alone desktop version som kan installeras på din egen PC. Stödjer browser som Edge, Safari, Firefox and Chrome. Läs våra regler och villkor och nedladdningen startar så snart dessa godkänts.

Till våra reger och villkor

Vad kan du göra med SSP?

Med verktyget kan ni hantera till expempel en-fasapplikationer, kondensorer, förångare  kaskadberäkningar och tvåstegsapplikationer. Mata bara in uppgifterna, så visar SSP genast produktkonceptet som löser dina behov på bästa sätt. SWEP Software Package innehåller också beräkningsmallar och riktlinjer för flera intressanta användare-applikationer.